כיבוד לאירוע עסקי מהווה חלק בלתי נפרד וחשוב מאוד מהחוויה של העובדים והאורחים. אם אתם בדיוק מארגנים אירוע חברה, להלן דגשים בהם תוכלו להיעזר לצורך תהליך בחירה מדויק ונכון.
בחירת כיבוד לאירוע: שימת דגש על מאפייני הנוכחים ובהתאם לכך בחירת תפריט עשיר
אין ספק כי אירוע חברה הוא אירוע רציני אותו יש לקחת בכובד ראש, כאשר אחד הפרמטרים החשובים ביותר הוא ללא ספק בחירת התפריט שיוגש במסגרת האירוע. מדובר בפרמטר מהותי שייקבע את החוויה הכללית, ועל כן שימת הדגש בשלב הראשון הוא קודם כל להבין לעומק את תמהיל הנוכחים מבחינת הצרכים שלכם, בהקשר של כשרות, אלרגיה וטבעונים. התפריט שלכם צריך להתאים לכל הנוכחים, ועל כן מומלץ מאוד ליצור קשר עם חברת קייטרינג מובילה אשר תדע לספק את המענה ברמה הגבוה ביותר, הן מבחינת השירות והן מבחינת ההיצע ובחירת חומרי הגלם. ככל שהחברה מגוונת יותר מבחינת התפריט, תוכלו להיות בטוחים כי בחירת הכיבוד תתבצע באופן המשקף סטנדרטים גבוהים ומתן מענה מדויק בהתאם לאורחים באירוע. נוסף לכך, קחו בחשבון כי גם תמהיל הקינוחים הוא חיוני בתהליך הבחירה. בכדי לחסוך לעצמכם זמן ומאמץ, ניתן להזמין בר פירות לאירועים באתר פרי הדמיון ובכך לשדרג את האירוע ובו בעת לספק קינוח שמתאים וחביב על כולם.
מגשי אירוח: פתרון אידיאלי
בשנים האחרונות ניתן לראות כיצד מגשי אירוח הפכו לאחד הטרנדים החמים של ענף האירועים העסקיים, וזאת בשל העובדה כי מדובר במגשים אותם ניתן להזמין מראש בסגנונות שונים שמתאימים לכולם. כך לדוגמה, אם יש לכם עובדים ואורחים טבעונים, תוכלו להזמין במיוחד בעבורם מגש אירוח טבעוני המורכב מחומרי גלם איכותיים, מגש לרגישים לגלוטן כמו גם מגש לשומרי כשרות. בחירה במספר סוגים של מגשים מאפשרים לכם לחסוך זמן ומאמץ בתהליך ארגון האירוע, מבלי לוותר על הרושם. מדובר במגשים מעוצבים שמכניסים המון עניין קולינרי אך גם חזותי, כל זאת בתנאי כי מקפידים כאמור על התקשרות עם חברת קייטרינג שיודעת להעניק שירות מקצועי לכל אורך הדרך.
תהליך בחירה מושכל המבוסס על בניית קונספט
לסיכום, תהליך בחירה של תפריט לאירוע חברה מבוסס קודם כל על גיוון. עדיף שלא להתפזר עם הרעיונות שלכם אלא לבחור בתפריט מגוון אך בעל פן אחיד, כמו למשל תפריט איטלקי בשילוב של פירות העונה כקינוח. במידה ואתם עדיין מתלבטים, מומלץ לבחון באתרים הרשמיים של חברות הקייטרינג את התגובות למגשים ולאיכות חומר הגלם, ובהתאם לכך לבצע בחירה מושכלת אשר בבסיסה עומדת ההנחה כי הגדרת תקציב ולאחר מכן בחירת קונספט מהווים את הדרך הטובה ביותר לצורך יצירת תפריט מושלם שלא רק יספק את כל הנוכחים אלא גם יגרוף מחמאות מקיר לקיר.